We help our customers to sell
– and to be seen!

Våra produkter

Tryckta förpackningar på rulle och färdiga påsar

Converflex AB trycker såväl rullmaterial som färdiga påsar med unika kundtryck för användning inom förpackningsindustrin. Pappersbaserade produkter innebär inte bara att det är en förnyelsebar källa, utan också att de kan återanvändas i produktionen av andra pappersbaserade produkter. Genom att välja material med korrekta egenskaper minimeras materialåtgången, samtidigt som man uppfyller kraven på produktens användaregenskaper. Detta bidrar till såväl kostnads- som miljöeffektivitet.

Tryckta påsar


De SOS-påsar (ståpåsar) som Converflex erbjuder kan förses med avancerade former av design. Våra två produktionslinjer klarar färgkombinationer med upp till 10 färger. Materialet är papper eller papper med någon form av laminerad spärr, ofta pe-plast. Möjligheten till fönster på påsarna gör att innehållet blir synligt för konsumenten. Några exempel på produkter som lämpar sig för dessa påsar är müsli, havregryn, mjöl, potatis, socker och godis.

Unika kundtryck

Converflex AB trycker rullmaterial med unika kundtryck för användning inom förpackningsindustrin. Pappersbaserade produkter innebär inte bara att det är en förnyelsebar källa, utan också att de kan återanvändas i produktionen av andra pappersbaserade produkter.

Genom att välja material med korrekta egenskaper minimeras materialåtgången, samtidigt som man uppfyller kraven på produktens användaregenskaper. Detta bidrar till såväl kostnads- som miljöeffektivitet.

Flexibilitet och möjligheter

Företagets kunder verkar på en tuff marknad med hård konkurrens om marknadsandelarna i konsumentledet. För att lyckas krävs ett ständigt nytänkande i marknadsföringen av produkter och företag. Snabba omställningar, riktade kampanjer och förpackningar som väcker uppmärksamhet är allt viktigare verktyg i kampen om konsumenterna.

Ett samarbete med Converflex ger stor flexibilitet och kontinuerligt nya möjligheter, när det gäller att ”sticka ut” på marknaden.

📍 Hitta till oss

Strax utanför Örnsköldsvik hittar du vår verksamhet. Varmt välkommen!